Să nu îți faci cumpărăturile ca mine

Bună, bună și salut! Da, să nu îți faci cumpărăturile ca mine, uneori, nu chiar tot timpul, dar înțelegi ce zic. De ce? Pentru că nu sunt la nivelul în care să fiu un model în așa ceva. Totuși, hai să îți povestesc ce și cum și de ce.

Sunt mare fan jeans, blugi, denim, spune-le cum vrei; îi consider super practici, ceva mai groși ca material decât o pereche de chinos cu care i-aș compara cel mai ușor și mult mai potriviți pentru stilul de viață pe care îl am, un pantalon de stofă fiind ceva cam prea dressed up. Care orice alt mare fan al unui anumit element vestimentar, am sursele mele cu care mă împac și pe care mă pot baza atunci când îmi fac cumpărăturile.

În cazul de față, am achiziționat/cumpărat/băgat banii într-o pereche de blugi din C&A, paranteză, cumpăr de mult timp de la ei și am relativ o încredere crescută în ceea ce oferă. Ideea este că aveam deja o pereche identică din anumite puncte de vedere (culoare și croială), dar ceva mai uzată, care merita un înlocuitor, iar eu fiind pe grabă, am zis că nu îi mai probez, că e pierdere de timp (aici am greșit) și i-am luat de pe raft, direct la casa de marcat și de acolo mai departe în treaba mea. Mare greșeală, Sebastian, mare greșeală.. 😕

Mândru, fain, frumos, ajung acasă cu ei într-un final, îi probez și ce să vezi, erau cu vreo 1-2 centimetri mai largi în zona gleznei decât aș fi vrut. Purtător de croială SLIM, ăștia erau mai degrabă un REGULAR. 🙄 #ProblemeleSecolului21

Ce să îi faci, ca orice alt viitor bărbat, e nevoie să găsești soluții, deci m-am descurcat. Cum? Nu, nu i-am dus înapoi, aveam nevoie de blugi totuși. Nu, nu i-am suflecat, ar fi arătat la fel de evazați. Știi ce am făcut? Am mers la croitor! Problema a fost rezolvată, 15 lei și viața a devenit mai bună, blugii se poartă, croitorul e fericit, viața merge fain, frumos, mai departe.

     Deci, ponturile zilei? 

  1. Probează hainele pe care ți le cumperi!
  2. Ajustează-ți hainele la croitor! Croitorul e și el în lista aia de oameni despre care am vorbit aici. 

Tu ai vreo întâmplare de genul? Lasă-mi un mail sau un comentariu mai jos și povestește-mi și mie, chiar sunt curios. 😉

     Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau ai vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să dai articolul ăsta mai departe şi prietenilor tăi.

Omul tău de încredere,
Sebastian.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *