Premiați-vă cu amintiri!

Salutare, bărbate, articolul acesta este special pentru tine. Poate ar trebui să rămână doar între reprezentanții sexului tare, intră la categoria trucuri pentru o relație fericită și viață faină.

Pe încercate și pe luate, pot să îți spun cu încredere că cel mai bun mod prin care să vă premiați în cuplu este prin a vă oferi amintiri. Spune nu obiectelor oferite cadou! Sigur, o bijuterie cu bun gust va impresiona oricând o doamnă sau domnișoară, dar amintirea unei excursii/drumeții/pățanii prin care ați trecut împreună va bate orice lucru material.

De-a lungul unei relații, fie ea de lungă sau scurtă durată, se întâmplă să apară momente care trebuie sărbătorite: primul an împreună, x ani de când v-ați cunoscut, aniversări, etc. , pe scurt, evenimente care înseamnă ceva pentru amândoi. Desigur, ai putea încerca

să scoți cardul din portofel sau poate economiile tale, ar fi simplu, ar fi ușor, fără prea multe bătăi de cap, fără griji, fără stres, fără prea multă implicare din partea ta. Poate chiar îi place ceea ce vrei să cumperi, dar oare acesta este modul prin care să îți arăți sentimentele față de ea? Pe asta se bazează momentele faine din viață, pe schimburi de obiecte?

Sfatul meu este o alternativă prin care poate te vei implica mai mult, dar rezultatul va demonstra că a meritat cu vârf și îndesat! Mergeți într-un loc nou, undeva unde nu ați mai mers împreună, încercați ceva nou, o băutură pe malul unei ape sau un picnic într-o poiană, ori un weekend la munte sau mare, ori un city-break nu foarte scump, dar intim, doar voi doi și atât. Ieșiți din mediul vostru, testați și vedeți ce iese. Călătoriți împreună, cât mai mult și în locuri necunoscute vouă! De ce ? Pentru că așa vă cunoașteți cel mai bine!

Dacă nici acesta nu e un mod fain de a vă sărbători, atunci nu știu care. Sigur, fii alături de ea când are nevoie, chiar înseamnă mult și face diferența, dar despre asta poate la o dată viitoare.

Dacă se întâmplă să fii o doamnă sau domnișoară, este valabilă și vice-versa! 😉

Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau ai vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să dai articolul ăsta mai departe şi prietenilor tăi.

Omul tău de încredere,
Sebastian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *