Nu încerca să rezolvi ceea ce nu este rezolvabil

          Salutare, bărbate, totu-i bine ? Eu aşa sper. Uite care-i treaba, în viaţă, anumite lucruri nu vor să fie rezolvate, deci nu te strofoca să faci rai din ce găseşti pe jos. Cu toţii avem probleme, mai mici sau mai mari, fiecare după cât poate duce şi suporta. Nu te băga unde nu îţi fierbe oala, dacă ajutorul tău nu a fost cerut, nu îl împrăştia în stânga şi în dreapta, nu va fi preţuit la adevărata lui valoare.

          Poate sună ciudat, dar dă-mi voie să îţi explic: din păcate există foarte mulţi oameni toxici, ăia cărora le place să zacă în propria suferinţă şi să nu facă nimic altceva şi ăia încăpăţânaţi, care nu acceptă şi alte opinii. Nu îţi pierde timpul cu ei, o sa deviezi de la drumul tău şi îţi va lua foarte mult până să îţi revii.

         Fereşte-te de oamenii din prima categorie ! De ce ? Pentru că tot ceea ce îşi doresc este atenţia ta în cantităţi cât mai mari, sunt un fel de “vampiri energetici” 😆 . Nu de ajutorul tău au ei nevoie, ei au nevoie de un psiholog sau psihiatru. Dacă toţi oamenii care au nevoie de terapie ar vedea din când în când câte un psiholog, în lume nu ar mai fi războaie.

         Şi de încăpăţânaţii absurzi să te fereşti, ascultă ce au de zis şi pleacă. Asimilează informaţie de la ei şi dispari, cât mai repede.

          Nu aceştia sunt oamenii de care ai nevoie în viaţă, nu te înconjura cu aceşti oameni în încercarea de a-i schimba, pentru că vei ajunge unul dintre ei şi e păcat de tine.

          Sfat general, când dai peste oameni cât de cât ok, ajută-i doar când îţi cer ei asta, în rest, doar ascultă-i dacă poţi, de cele mai multe ori ei au deja soluţia la problemele lor, dar nu reuşesc să o vadă.

Omul tău de încredere,

Sebastian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *