De ce să investești în hainele tale ?

Da, probabil sună ciudat să numești chestia asta investiție, cred ca orice consilier financiar m-ar putea contrazice. Totuși, dă-mi voie să îmi susțin pledoaria. De ce consider cumpăratul cu cap al hainelor o investiție, dar mai ales de ce îți recomand acest lucru ? Pentru că vei avea de câștigat din cel puțin 3 puncte, dacă nu în același timp, atunci măcar treptat.

1. Vei fi mai bogat! Probabil nu mă crezi, dar lasă-mi să îți explic, înainte să te tăvălești pe jos de râs. Sună absurd, dar te-ai gândit vreodată de ce oamenii care se îmbracă bine, cu cap și bun gust, au bani mulți și de ce cerșetorii au zdrențe pe ei ?

Un om îmbrăcat bine este un om care impune respect, involuntar este admirat/apreciat, chiar înainte de a scoate vreun cuvânt. Cel sau cea care are imaginea pusă la punct are cele mai mari șanse de a urca în ierarhia oricărui business sau de a prinde contractul care asigură bunul mers al lucrurilor pentru firmă pentru următorii ani. Este chiar dovedit științific, just google it 😉

2. Vei fi mai sănătos! Da, de unde până unde? Ce legătură au modul în care te îmbraci și sănătatea? Simplu, te îmbraci bine, deci devii confortabil cu tine și imaginea ta, ești mai încrezător, zâmbești mai mult, devii fericit. Știi ce se spune despre oamenii fericiți? Am auzit că cică o duc bine psihic. Știi spre ce duce un psihic sănătos? Un corp sănătos. Concluzie? Te îmbraci bine=sănătate de fier. Nu am confirmarea unui medic, dar la nevoie pot să întreb 😆

3. Vei avea relații faine! Evident, a te îmbrăca bine nu îți rezolvă toate problemele ce pot apărea în nucleul unei relații, dar să te îmbraci bine chiar poate atrage atenția tipei sau tipului ală pe care ai pus ochii, căci îmbrăcatul bine nu ține doar de bărbați, ține și de femei! (Acesta e momentul în care îi spui iubitului că ai nevoie de bluzița/poșeta/pantofii ăia, dar să nu îi spui că de la mine știi chestiile de mai sus 😉 )

În esență, nu este nevoie să ai miliarde pentru a te îmbrăca bine și cu gust, dacă te documentezi puțin, pui niște bani deoparte și alegi hainele cu potențialul cel mai ridicat, cu puțin curaj, ce am scris mai sus se va întâmpla.

Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau ai vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să dai articolul ăsta mai departe şi prietenilor tăi.

Omul tău de încredere,

Sebastian

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *