De ce o să vă despărţiţi

sursa foto

     Probabil de fraieri, cine ştie ?

     Serios vorbind, dacă o mai ţineţi mult timp aşa, o să rămâneţi fără timp împreună, fără voi, fără relaţie.

      Tu, iubita lui, da, şi tu eşti vinovată, dar şi tu, iubitul ei, ai şi tu o bună parte din vină.

     Ştiţi care este problema voastră? Vă spun eu. 

     Aveţi două urechi şi o singură gură şi nu păstraţi proporţiile. Nu vă ascultaţi şi vorbiţi prea mult. Voi vorbiţi, nu comunicaţi, asta este problema. 

     Dragă iubită, parteneră, soţie, amantă, ascultă-l când îţi spune ceva, ştii că nu o face des (şi asta te deranjează). Nu îţi bate joc de el când se deschide în faţa ta, el vorbeşte ca să se vindece şi tu eşti leacul lui. Înţelege-l când vrea să iasă cu băieţii la o bere sau să bage un meci de fifa, sunt plăcerile lui. Nu i le lua. Nu îl face să se simtă ca ultimul om că le are. Are nevoie să îşi satisfacă plăcerile astea ca să se simtă bărbat şi să fie bărbatul de lângă tine. Ştim amândoi cât de mult te dezgustă fătălăii fără scop precis în viaţă şi motivaţie să îl împlinească, pentru ei ai friendzone-ul.

      Bărbate, soţ, iubit, amant, prietene, ascultă ce îţi spune ea. E foarte posibil să nu te intereseze ultimul ruj pe care şi l-a luat sau cum s-a certat de la o bluză cu prietena ei cea mai bună. Probabil e a 4 a oară pe luna asta când se ceartă şi esti conştient că se împacă la fel ca la ultima bluză. O să fie complicat ce îţi spun eu, dar nu imposibil de realizat. Dezvoltă-ţi latura sentimentală şi empatia faţă de ea şi problemele ei. Ea îşi doreşte să fie iubită, protejată şi dorită de tine, tu contezi pentru ea. Nu da cu piciorul în sentimentele ei, căci şi ea o să te lase cu buza umflată (la propriu sau la figurat, depinde de ea) când îţi este lumea mai dragă. Nu are nevoie de atât de multe cadouri pe cât crezi tu, nu banii tăi o impresionează. Pentru ea, 99% contează cum se simte alături de tine, ţine minte asta (poţi să îmi mulţumeşti mai târziu, e sfatul care îţi salvează economiile).

     Dacă eşti ea şi vrei să fie bine, dă-i să citească asta, dacă se trezeşte la realitate, nu e o cauză pierdută încă.

     Dacă eşti el şi vrei să fie bine, dă-i ei să citească asta următoarea dată când se transformă în scorpie. Dacă se calmează. mai aveţi o şansă, nu o rataţi. 

 Sunteţi frumoşi în felul vostru.

Omul vostru de încredere,

Sebastian

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *