Cum să te îmbraci vara

 

ryan reynolds in haine de vara

Despre de ce e bine să investeşti în hainele tale am mai discutat şi aici, dar cum să îţi alegi haine de vară, în aşa fel încât să arăţi bine, să te simţi bine, dar mai ales să îţi faci treaba bine ar putea fi destul de complicat, însă se poate rezolva. Tot ce trebuie să ştii este cum să alegi câteva materiale şi combinaţiile de bază, iar de acolo poţi construi şi singur! Fibre naturale şi cât mai uşoare, pentru a-ţi lăsa pielea să respire şi nu în ultimul rând pentru un confort sporit. Îţi las mai jos indicaţiile structurate pentru fiecare parte a corpului:

      Partea superioară a corpului

Înainte de a începe vreau să îţi spun că lucrurile stau destul de simplu, bumbacul şi inul îţi pot fi cei mai buni prieteni pe timp de vară. Fibrele sunt naturale şi destul de uşoare încât să te simţi confortabil chiar şi la peste 30 de grade. Dacă vrei să porţi un tricou, ia-l pe cel de tip polo, preferabil nebrand-uit , preferabil bumbac dacă bugetul nu e foarte mare. În imaginea de mai jos Idris Elba poartă unul alb, tu poţi alege şi alte culori, preferabil solide, fără modele exagerate sau briz brizuri. Dacă eşti ceva mai voluminos, spune nu dungilor pe orizontală şi logo-urilor mari pentru că atrag atenţia şi nu te pun în valoare.
Dacă vrei să încerci o cămaşă, mergi pe varianta in pentru că vei suporta mult mai uşor temperaturile ridicate, dar ai grijă, poate fi uşor transparentă.

idris elba in haine de vara

      Partea inferioară a corpului

Poţi vedea atât la Ryan Reynolds, cât şi la Idris Elba că au ales pantaloni de bumbac, numiţi şi chinos. Cei khaki sunt extrem de cunoscuţi şi uşor de găsit în cele mai multe magazine, dar încearcă şi alte culori, ieşi din tipare. Pantalonii de bumbac pot fi o alegere foarte bună şi un înlocuitor potrivit pentru blugi. Acordă atenţie şi croielii pantalonilor, să nu fie prea largi, dar nici prea strâmţi, nu cred că vrei să fii feminizat, gambele sunt importante, dar nu trebuie să se vadă chiar fiecare fibră musculară. Slim fit merge destul de bine pentru majoritatea oamenilor.

     Încălţămintea de vară

La capitolul ăsta, alegerile sunt destul de diverse. Poţi încerca pantofii de tip Loafer, asemănători celor din imaginea de mai jos, pentru ocaziile formale. Day to day, o pereche de tenişi albi îşi vor face foarte bine treaba, fie ca sunt Converse sau nu. Alte opţiuni ar mai putea fi boat shoes, nu atât de apreciaţi şi bine văzuţi sau espadrilele ori mocasinii de condus. Personal, nu sunt un fan al espadrilelor ori mocasinilor, mulţi spun că sunt uşori şi confortabili, dar pur şi simplu cred că nu sunt făcuţi pentru mine.

pantofi pentru haine de vara

       Desigur, combinaţiile pot fi infinite, eu ţi-am arătat doar câteva elemente cu care poţi lucra în a îţi face garderoba cu haine de vară. De vorbit ar mai fi despre multe, sacoul potrivit de vară, cum să alegi pantalonii scurţi, etc. . Despre toate acestea, în articole viitoare 😉 .

       Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau ai vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să dai articolul ăsta mai departe şi prietenilor tăi.

Omul tău de încredere,
Sebastian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *