Cum să te îmbraci ca un bărbat, cu bugetul unui puşti

 

sursa foto

               Dacă visul tău e să te îmbraci precum un bărbat de succes, dar bugetul tău e cât cel al unui puşti,  ai ajuns în locul potrivit, te pot ajuta !

              Mindsetul de care ai nevoie ca să reuşeşti este acela că eşti capabil să faci orice îţi doreşti cu    adevărat şi că meriţi să o duci cel puţin bine.

             Ţinând cont că bugetul e strâmtorat, ar fi cazul să faci din creativitate alitatul tău principal şi cel mai important, să fii deschis la nou. În continuare ai o listă, din partea mea, de sfaturi şi trucuri.

              Aplică şi vei vedea rezultatele singur şi sigur.

     1.    Cumpără puţin şi de calitate, recomandate fiind elementele vestimentare versatile, putând astfel să faci mai multe combinaţii de ţinute doar din câteva elemente care merg bine împreună. Puţin şi bun înseamnă să te documentezi mai mult, şi de pe blogul ăsta, să pui deoparte bani de haine şi în loc să cumperi 3 cămăşi de proastă calitate, care se vor uza rapid, cumpără una singură, în care poţi avea încredere că te ţine mult si bine.

    2.    Deschide ochii şi urechile la promoţii şi oferte. În principiu, la schimbarea sezonului găseşti cele mai bune preţuri, iar având un stil bine definit acele haine nu se vor demoda niciodată. Ai grijă ca ce cumperi să fie ce trebuie, vitrina dictează moda, iar tu nu după modă te ghidezi.

    3.    Intră în magazinele de haine second hand. E foarte posibil să fie ceva nou pentru tine şi să te simţi uşor inconfortabil, dar cu timpul o să conştientizezi că aceste magazine sunt adevărate deţinătoare de comori la preţuri mici.

  4.     Cel mai important sfat pe care îl am pentru tine este să nu mai arunci cu banii pe prostii şi lucruri fără folos. Învaţă să economiseşti şi cum să cheltuieşti cu cap şi îţi vor rămâne bani şi  pentru  aminitirile frumoase.

      Acestea fiind zise, spor la cumpărături !

Omul tău de încredere,

Sebastian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *