Cum să ieşi din “friendzone”. Sfaturi de bază.

          Înainte de orice altceva, vreau să ştii şi să îţi asumi faptul că tu te-ai băgat în friendzone cu tipa aia sau tipul ăla ( cine sunt eu să judec #pride 😆 ). Situaţia e cam nasoală, te-a cam băgat în ciocolată la faza asta. Asta este, trecem peste, bărbaţi suntem. Bun, zic să trecem la treabă, până nu se lasă cu înjurături şi apelative complexe.

        Friendzone înseamnă,  în principiu, că nu are de gând să te implice în viaţa ei sexuală decât ca pe un umăr pe care să plăngă dacă iese naşpa cu iubi sau la care să se laude ce treabă bună face iubi. Presupun că tu nu vrei să fii umărul ăla, că doar nu eşti atât de fraier, eşti mai bun de atât, nu ? Aşa mă gândeam şi eu. Tu vrei ca ea să te vadă ca pe un potenţial iubi, ea te vede ca pe un fraier, trebuie să lucrăm la asta. Eu zic că dacă îţi joci cărţile bine, nu o să fii iubi, o să fii tipul pe care ea îl sună când are chef de chestii pe care nu le-ar face nici în ruptul capului cu tipul din friendzone (sau tipii, cine ştie câţi sunteţi). 

        Ca să ieşi din situaţia asta ciocolatie în care te afli, ar fi recomandat să urmezi o serie de paşi, ca să iasă treaba bine şi tu să nu mai fii fraierul ei. Bun ? Deci:

  1.    Pasul cel mai important pe care trebuie să il faci. Ăsta e cheia spre o viaţă nouă, dacă înţelegi cum să îl aplici. E foarte important să te ţii de el, o să fie greu, dar nu imposibil. Cu cât vrei mai tare să te rupi din friendzone-ul ei, cu atât va fi mai greu. Nu este imposibil!  Rupe orice fel de contact cu ea. Pentru ca ea să vadă ce bărbat fain o să devii, esenţial e să nu mai ai treabă cu ea. Orice îi făceai, opreşte-te ! O duceai acasă de la şcoală ? Gata. O ajutai să facă shopping ? Maan, gata, serios ! Nu există o perioadă exactă, depinde cât de repede se trezeşte la realitate ea. Răspunsul general când ea te va întreba de ce nu te mai comporţi ca înainte, este că îţi restabileşti priorităţile. Atât, scurt şi la obiect, nu stai la poveşti, dispari imediat.
  2. Lucrează la persoana ta. Crede-mă, ai ce să îmbunătăţeşti. Slăbeşte câteva kilograme, pune ceva muşchi pe tine. Ai grijă ce haine porţi, cum îţi aranjezi părul, etc. Mai multe detalii legat treaba asta găseşti aici, aici şi aici .
  3. Cască ochii la noi oportunităţi. Îmbunătăţirile tale vor fi remarcate 100%, asta pot să garantez. Ştii ce e fain ? Că femeile vor fi primele care observă, îţi creşte energia de bărbat adevărat în ochii lor, împrăştii masculinitate prin simpla ta prezenţă. Fii activ, să nu rămăi cu mintea la tipa aia, probabil deja a expirat până acum. Profită de orice oportunitate.
  4. Nu le mai trata ca pe nişte prietene. Îţi place de ea ? Trateaz-o cu ceva mai multă sexualitate, aratăţi intenţiile într-un mod ceva mai clar. Nu fi idiot, nu exagera cu sexualitatea, celula de puşcărie nu e doar o cameră. Dacă nu vrei nimic de la ea sau doar să fiţi prieteni, trateaz-o ca atare. Eşti bărbat, impărtăşeşte cu ea “sentimentele” tale, cine ştie ce iese. 😉
  5. OPŢIONAL. Încearcă din nou cu ea. Este foaaarte posibil ca pe parcusul procesului ăsta tu să nu mai vrei să faci nimic cu ea. Şansele sunt destul de mari. Totuşi, dacă ţii morţiş, încearcă, poate iese ceva. Ce e sigur, e că ai ieşit din friendzone. Nu uita, dacă vrei ceva mai mult decât o simplă “prietenie” cu ea, trateaz-o ca atare, nu fi laş în a-ţi arăta dorinţa pe care o ai faţă de ea.

          Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau nu, dacă ai vreo sugestie, vreun sfat sau vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să îl dai mai departe, poate salvăm vreun frate aflat la anaghie 😆 .

Omul tău de încredere,

Sebastian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *