Cum să fii mai atractiv în 5 paşi simpli

sursa foto

Vrei să fii carismatic? Vrei să ai mai mulţi prieteni ? Vrei să ai o iubită super faină după care să întoarcă toţi bărbaţii capul? Vrei să te simţi tu mai bine ? Probabil ar trebui să iei un bon de oridine şi să stai la coadă, nu eşti primul, nu eşti singurul şi în orice caz, nu eşti nici ultimul. Partea bună e că ai ajuns aici şi putem împreună să facem să îţi fie mai bine.

  • Zâmbeşte mai mult. Este dovedit ştiinţific că în momentele în care moralul îşi este la pământ, dacă îţi forţezi un zâmbet pentru puţin timp, starea ta se va îmbunătăţi considerabil. Să fim sinceri între noi, nu ne vede nimeni, cui nu îi plac oamenii fericiţi ? Cine nu vrea să fie înconjurat de oameni cu energii pozitive? Ţine minte, e un pas extrem de important pentru tine să zâmbeşti mai mult.
  • Adoptă o postură corectă. Stai drept, capul sus, pieptul în faţă şi suge burta. Să stai drept te face mai înalt, mai suplu, mai sexy. Capul sus înseamnă curaj şi demnitate, nimic nu te poate distruge. Pieptul în faţă şi burta suptă te pregătesc de orice, asta e poziţia din care trebuie să priveşti viaţa.
  • Acordă mai multă atenţie imaginii pe care o prezinţi. Caută o frizură care să ţi se potrivească, fii prieten cu hairstylist-ul tău. Adoptă un stil vestimentar care te face să te simţi bine. Poartă haine pe măsura ta, hainele largi nu te fac să pari mai slab, cum nici hainele strâmte nu te fac să pari mai mare decât eşti. Fă-ţi din croitor un prieten. Ai grijă de părul facial, nu contează cât de mult este, contează să arate bine. Achiziţionează-ţi un parfum bun, nu neapărat scump, important e să se împace bine cu Ph-ul pielii tale.
  • Citeşte mai mult, citeşte orice, citeşte de calitate. Un om citit, este un om informat. Un om informat este un om care ştie ce spune. Um om care ştie ce spune este un om puternic, iar un om puternic este un om atractiv.
  • Înconjoară-te de oameni de succes şi învaţă de la ei. Dacă eşti cel mai deştept dintr-o încăpere, eşti în camera greşită.

Omul tău de încredere,

Sebastian.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *