Cum să alegi florile potrivite. 5 sfaturi de bun gust

Salutare, bărbate ! Cred că ai ajuns și tu, cel puțin o dată în situația în care să fie cazul să cumperi flori, de plăcere sau de nevoie. Fie că erau pentru cea care ți-a dat viață sau pentru cea alături de care îți petreci viața, florile sunt un “must-have”, alături de o ciocolata bună, pentru o relație liniștită cu sexul opus. Nu zic să o mituiești cu flori, zic că e mai bună mâncarea caldă decât sendiviciurile pe care ți le faci tu, părerea mea.

Pentru că eu sunt prietenul pe care îl găsești la nevoie, am pentru tine câteva sfaturi prin care o să îți faci viața mai ușoară și armonioasă.

1. Dacă e sezonul florilor, nu are sens să cumperi trandafiri de Olanda. Asta e o chestie care merge generalizată. Dacă toate piețele și băbuțele sunt pline cu flori de sezon, al căror nume nu le mai știe nimeni, fraier să fii sa iei flori opărite pe drum din vreo țară vestită pentru așa ceva.

2. Nu mult și prost. Puțin și bun sau mult cu foaarte mult bun gust. Nu chiar orice merge cu orice. Întâi de toate, cel mai important este ca vizual să arate super fain, prețul se poate negocia. Dacă vrei să fie uau, cere câteva sfaturi de la oameni care se pricep sau care oferă în general flori sub forma unei atenții, e foarte posibil să știe ce și cum. Dacă vrei să mergi la sigur, un buchet simplu, dintr-un singur soi de flori, ceva specific perioadei respective, nu ce găsești tot anul( veșnicii crini, trandafirii ăia perfecți de Olanda și garoafele). Lalele, bujori, etc., chef să cauți să ai.

3.Nu poți să oferi chiar orice oricui. Buchetul pentru o puștoaică de 18 ani nu va arăta la fel cu cel pentru o stimabilă doamnă trecută de o vârstă cu adevărat respectabilă pe care nu o vei afla, că nu e politicos să întrebi o doamnă de numerele pe care le posedă în buletin. De asta nu se potrivesc crinii imperiali unei domnișoare, că o îmbătrânești și e posibil să ii primești peste cap. Uită-te atent la femeia/domnișoara pe care o vei onora cu acele flori, studiaz-o și interesează-te ce anume îi place. Dacă ai o relație trecută de 6 luni, ar fi cazul să știi ce flori îi plac prietenei tale.

4. Fii creativ. Lasă-ți frâu liber imaginației și fii deschis la nou. Nu uita că florile pot încânta nu doar vizual, ci și olfactiv. În cazul ăsta, florile de sezon vin în avantajul tău cu un parfum aparte, vor spune subtil ceea ce simți. Încearcă diferite combinații de culori, cât mai vii și mai plăcute ochiului. Experiența vine în timp, nu te arunca în prima florărie, ia si invață.

5. Alege-le din suflet. Dacă iei niște flori doar ca să fie luate, mai bine pass. Ia o ciocolată și o sa faci impresie mai bună. Știu, știu, gestul contează, dar nu poţi să oferi un rahat și să te aștepți la mii de mulțumiri și bucurii, implică-te.

Omul tău de încredere,

Sebastian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *