Cum o să fiu un om de succes

        E tare fain să dai sfaturi altora și când ești și ascultat, e o adevărată plăcere. Totuși,  atâta timp cât spui altora ce și cum să facă,  dar tu nu prea faci ceea ce spui, totul se transformă în ipocrizie. Ce pot să spun, am și eu momentele mele 😂

       O chestie foarte faină peste care am dat zice că înainte să poți fi bun și săritor cu alții, trebuie să îți rezolvi propriile probleme. Bine, ideea citatului era ca înainte să poți avea o relație constructivă și capabilă de evoluție, să rezolvi problemele cu demonii tăi. Extrapolăm şi noi, că suntem băieţi deştepţi.

       Așa cum fiecare din noi își cunoaște defectele, le am și eu pe ale mele. Ținând cont de ele, o să fac 3 lucruri care mă vor duce spre succes.

        1.  Voi slăbi 10 kilograme. Nu multă lume știe faptul ca acu’ vreo 2-3 ani ajunsesem la mirobolantul număr de 101  kilograme. Oh, yeah, 101. Ăla da om cu greutate. 😂 Acum lucrurile stau ceva mai bine.

       2.  Voi citi o carte pe săptămână. De asta m-am apucat deja, merge binișor. Voi citi câte o carte pe săptămână și voi reveni cu câte o recenzie pentru cei interesați de ceva bun de citit .

       3. Voi pune în practică tot ce știu despre stil vestimentar, atitudine masculină şi îmbunătăţirea imaginii personale.

        De ce voi face toate astea?

        Pentru mine.

        Știi de ce voi mai face toate astea ?

        Pentru că puterea exemplului e cea mai buna metodă să îi înveți pe alții.

         Mai ştii de ce?

Pentru că îmi doresc ca şi tu să ai succes.

Omul tău de încredere,

Sebastian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *