5 chestii care par stupide și luate din cărți,  dar care ajung să facă sens în final

          Salut, bărbate, cum îți merge ? Sper că din plin. Ce pot să am eu altceva pentru tine dacă nu niște sfaturi faine? #Omultăudeîncredere e tot timpul cu un sfat pregătit pentru tine. Deci ? Pastila motivațională, 5 sfaturi ca să ai o viață faină, top 5 porunci de urmat ? Oho, câte nume poți să dai articolului ăsta. Să zicem că am reușit să cuprind învățăminte de la alții și le-am condimentat cu puţin din experiența mea, ca la tine să ajungă esenţialul.

          5 chestii care par stupide și luate din cărți,  dar care ajung să facă sens în final 

        La fel ca orice alt lucru care ţine de dezvoltare personală, cercetează și nu crede pe cuvânt.  Încearcă pe pielea ta, vezi ce merge și ce nu și spor la viață, bani, dragoste și sănătate. Să nu mă crezi pe cuvânt.

  1.  Fii independent. Fii cât se poate de independent, dar nu un însingurat. Ai banii tăi, ai informațiile tale, ai lucrurile tale, să nu depinzi pentru orice mărunşis de cei din jurul tău. Da, va fi nevoie să ceri și ajutorul altora, dar cu cât ești mai puțin dependent de alții,  devii stăpânul vieții tale.
  2.  Ieși în faţă când ceva nu e bine. Ai o alta părere ? Observi că se produce ceva ce îți va dăuna ? Ieși în faţă și spune-ți părerea, vei avea multe de câștigat și cel puțin viața ta va fi mai bună.
  3.  Ascultă-ţi sufletul. Da, știu, sună a clișeu lacrimogen, dar nu e. Fiecare avem o voce interioară, poți să îi spui instinct sau cum vrei tu altfel. Ascultă-l, știe mai bine decât tine ce îți face bine și ce îți face rău.  E sănătos să te ghidezi dupa el.
  4. Ia inițiativă. Trăim intr-o lume cu prea puţini lideri adevărați.  Poate nici tu nu ești un lider înnăscut, dar ia inițiativa când vezi că nu se face nimic în jurul tău.
  5. Nu mai vorbi și începe să faci. Așa cum o poză face cât o mie de cuvinte, o faptă face cât o mie de poze, cel puțin. Faptele tale vorbesc de la sine și spun și ceea ce tu nu reușești să transmiți.

           Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau nu, dacă ai vreo sugestie, vreun sfat sau vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să dai articolul ăsta mai departe şi prietenilor tăi.

Omul tău de încredere,

Sebastian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *