4 lucruri pe care le observă la tine. Cum să faci impresie bună

359f7de52357f588becbb8518a0c1aef

Salutare, Sebastian sunt.

       Unul din scopurile pentru care am construit acest blog este să îmbunătățesc imaginea bărbaților care își doresc să evolueze pe anumite planuri.

    Vrei să evoluezi și tu ? Super, hai să ne ocupăm de impresia pe care o lași.

      De ce ne legăm de impresia pe care o lași persoanelor din jur, preponderent femeilor? Pentru că mai peste tot vei face contact cu cel puțin o femeie. Pentru că în spatele fiecărui barbat de succes, cică se află o femeie de succes. Pentru că 99% din secretare sunt femei, deci trebuie să treci de ele ca să ajungi la boss-ul cel mare.

      Vrei să știi ce o să observe la tine ? Îți spun eu:

      1.Igiena ta. Deci, ai grijă de freza ta. Nu e musai să fii tuns scurt, dar măcar să arăți igienic și să ți se potrivească. Părul facial ? Ai grijă și de el, în situații de business, cel mai bine ar fi să nu existe sau măcar să fie tuns scurt. Musai este să fii proaspăt duşat, iar un parfum bun face diferenta.

      2. Pantofii tăi. Da, te analizează din cap până în picioare și ghici, unde ajunge la final ? La pantofii tăi. Ai grijă să fie lustruiți sau măcar să arate a pantofi și nu a altceva. De asemenea, la capitolul ăsta ai grija și de modul în care pantalonii cad pe pantof, să nu fie nici prea scurți, dar nici prea lungi.

      3. Hainele tale. Din păcate nu trăim într-o lume perfecta în care toată lumea să se ghideze după cum ești pe interior, iar prima impresie se face cu imaginea ta și nu cu sufletul tău. Caută haine care să ți se potrivească și îmbracă-te conform evenimentelor la care participi, deci teneşii la nuntă sunt un “nu”, cum și pantofii la sală, tot un “nu” sunt. Definitivează-ţi stilul și nu purta haine a căror dimensiuni nu ți se potrivesc.

      4. Postura ta și prima strângere de mână. Am mai spus că spatele drept, pieptul în față și burta suptă te fac sa arăți mult mai bine și închegat, dar și strângerea de mână este extrem de importantă. Strângerea de mână face diferența dintre pierzător și învingător. Deci, aceasta trebuie sa fie fermă, nu prea puternică, dar nici lipsită de vlagă. Vom mai vorbi despre limbajul trupului și cum să îl stăpânești .

            Nu uita, dacă îţi place ce scriu sau ai vreo idee pe care vrei să o împărtăşeşti cu mine, nu ezita să îmi laşi un comentariu mai jos sau chiar un email, iar eu îţi voi răspunde când am puţin timp liber. Nu ezita să dai articolul ăsta mai departe şi prietenilor tăi.

Omul tău de încredere,

Sebastian

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *