4 concepții greșite ce te împiedică să ai o relație 

sursa foto

       Salutare, Sebastian sunt. Mă gândesc că poate ești singur și te-ai săturat să o arzi solo sau poate ești intr-o relație toxică și asta te impiedică să evoluezi sau doar vrei ceva diferit.

       Mai tot timpul dai vina pe ea sau pe ele, că ele au ceva cu tine, că toate sunt profitoare și nu mai este niciuna “pe sentiment”, omule, te înșeli amarnic. Poate ai dat tu peste una mai naşpa sau poate peste mai multe, se mai întâmplă.

       Dacă toate încep să semene între ele, ar fi timpul să mai umbli și la rotițele tale.
Nu generalizez, poate sunt și femei/fete care se ghidează în alegerea unui partener după concepțiile astea,  dar nu sunt într-o proporție covârșitoare încât să conteze.

       Eu sunt aici să te ajut să fii mai bun, asta dacă vrei și tu. Deci, 4 concepții greșite din punctul meu de vedere, pe care le-am întâlnit și care îi împiedică pe acei masculi să aibă o parteneră lângă ei sunt următoarele:

       1. ” Vrea doar banii mei.” Dacă doar asta ai de oferit, probabil asta o sa atragi. Nu, nu e nevoie să fii multimilionar în dolari/euro sau ce monedă mai vrei tu, dar ar cam fi cazul să ai o sursa de venit prin care să te poți întreține.

       2. ” N-am mașină, de asta nu am prietenă.” Concepția asta e în strânsă legătură cu prima. Nu, nu e nevoie să ai mașină, e destul să poți plăti un taxi când e cazul 😂 Știu și garantat știi și tu destui oameni care nu au o mașină și totuși au relații stabile de mult timp și le merge de la bine în sus.

       3. “N-am pătrățele și bicepsul mare, evident că nu am o iubită .” Nu, nu e nevoie să arăți precum Ken, așa cum nici ea nu trebuie să arate precum Barbie. Da, e logic și normal să ai grijă de corpul tău și să fii intr-o condiție fizică decentăă. De asemenea, e și sănătos pentru tine, atât mental, cât și, evident, fizic. Și, ca fapt divers, cu cât arăți mai definit și lucrat la sala, cu atât vei atrage mai mulți masculi prin preajma ta pentru că pe ei îi interesează mai mult cum ai lucrat bicepsul ăla,  decât ar interesa-o pe iubita ta, dacă ar exista.

      4. ” Am nasul mare, capul mic, gâtul scurt, sunt chel, am un picior mai lung (mai pune și tu de la tine defecte, că eu nu mai stiu) și de asta nu am o iubită .” Omule, asta e o problema pe care trebuie să o rezolvi tu cu tine. Dacă tu nu ești împăcat cu tine, cu defectele tale și cu părțile tale bune, cum ai vrea ca cineva din exterior să vină și să suplinească lipsa asta? Plus, există o grămadă de oameni care au relații faine și stabile, deși sunt în cărucioare cu rotile sau le lipsesc părți ale corpului. Grow a pair of balls, se poate mult mai rău.

Omul tău de încredere,

Sebastian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *